Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread Poll:
Author: Subject: IE 7 Not working along with other probs
eZAK
New User
*




Posts: 45
Registered: 30-1-2005
Theme: KF Blue (Default)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] Post 369742 posted on 28-3-2009 at 17:22 Reply With Quote
IE 7 Not working along with other probs



Hello All,

Here's my situation;
When I try to open IE 7 a blank page opens for a few seconds then closes, then 'sometimes' an error report,
When I start AT&T/Yahoo! it opens fine and I can browse but I can't download anything, also 'internet options' under the Tool tab will not open,
FireFox however, seems to run & download just fine.

Going to internet options in control panel yields the same thing, Flash but won't open.

Latest changes;
Tried to update to IE 8 RC-1, had conflicts with desk top images (it enlarged them), Uninstalled.
Downloaded malwarebytes anti-malware, highjackthis, registry mechanic, still running

Tried and failed;
Security on/off,
AT&T help & support, both desk top and phone,
Uninstall/re-install IE 7, (twice)
Run; inetcpl.cpl
System restore, 3 different points with-in weeks of each other, Result; 'system restore can not restore to that point, try another...'
Malwarebytes, No malware found
Reload registry, Run; c:\reregisterie.cmd
sfc /scannow ; Although it seemed to load some files from the XP disc it did not solve the prob.

Any other suggestions?

Thanks for reading!
__________________
Pat Zak
View User's Profile View All Posts By User
waffler
Proud to be called a BRIT
*******


Avatar


Posts: 7253
Registered: 1-1-2009
Location: Luverne AL U.S.A.
Theme: KF Blue
Member Is Offline


[*] Post 369743 posted on 28-3-2009 at 17:26 Reply With Quote


Try updating to ie 8 or stick to ff :)
View User's Profile View All Posts By User waffler's Yahoo
eZAK
New User
*




Posts: 45
Registered: 30-1-2005
Theme: KF Blue (Default)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] Post 369744 posted on 28-3-2009 at 18:30 Reply With Quote


I think updating to 8 is what got me in this situation in the first place.

I'm sticking with the Fox for now But the underline problem is that I can't get into the 'Internet Options' folder and I can't use system restore!
View User's Profile View All Posts By User
Post new thread Poll:

Guest Notice
You are a guest, as a guest you can only see a maximum of 3 posts per thread.

If you want to see the rest, please click here to register.