Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Printable Version | Subscribe | Add to Favourites   Post new thread Poll:
Author: Subject: Yahoo Search in Firefox
Mick Johnson
Custom User Title
*******




Posts: 698
Registered: 3-12-2003
Location: Staffordshire
Theme: KF Blue
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] Post 347173 posted on 28-8-2008 at 21:37 Reply With Quote
Yahoo Search in Firefox



I'm using Firefox and have always used 'Yahoo' to search, selecting it from the dropdown menu.

However I don't have the option anymore to select 'web' or 'pages from the UK' when searching.

How do I get it back?

I have a funny feeling this is so obvious..:D
View User's Profile View All Posts By User
LSemmens
Undercover MOD
********


Avatar


Posts: 32767
Registered: 19-11-2004
Location: Riverton, South Australia
Theme: Windows XP Silver
Member Is Offline

Mood: Gone crazy, Back soo

[*] Post 347296 posted on 29-8-2008 at 13:35 Reply With Quote


Top RH corner of FF screen is the search bar. You have a dropdown list of search engines immediately to the left of the bar. If you click on that, you'll find Yahoo.co.uk as the second item. If you select that, then whatever you place in the search bar will be found using Yahoo.
View User's Profile View All Posts By User
Mick Johnson
Custom User Title
*******




Posts: 698
Registered: 3-12-2003
Location: Staffordshire
Theme: KF Blue
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] Post 347381 posted on 29-8-2008 at 18:24 Reply With Quote


Quote:
Originally posted by LSemmens
Top RH corner of FF screen is the search bar. You have a dropdown list of search engines immediately to the left of the bar. If you click on that, you'll find Yahoo.co.uk as the second item. If you select that, then whatever you place in the search bar will be found using Yahoo.


I know where it is Leigh as I've always used it, but, I no longer have the options of 'web or 'pages from the UK' which I always seem to use.

I have them with Google but not Yahoo.
View User's Profile View All Posts By User
Post new thread Poll:

Guest Notice
You are a guest, as a guest you can only see a maximum of 3 posts per thread.

If you want to see the rest, please click here to register.