Karl`s PC Help Forums

Finally! I'm back!
LSemmens - 26-11-2008 at 01:03

I'm now running again, one a slightly smaller system, but, at least it is working! P4 2000 AOT Athlon 3000, still old RAM and Video, but only 360Gb storage online, I can live with that! (one of the drives is in a cradle, so it's only a matter of powering down and changing drives, but, it works!

Now.... I hope that they can sort my car today and I'll try and unsieze my whipper Snipper (not much chance, methinks). Did not get much sleep last night, coughed and hacked all night, so, here I am typing instead of working. I'll be back later.


scholar - 26-11-2008 at 01:44

It's good to have you back, Leigh huggydo

Congratulations on getting a satisfactory computer working.

I will pray about your car getting done as well. waveysmiley


LSemmens - 26-11-2008 at 04:37

Car's a goer, dud coil. I thought that was it, but I didn't have a spare, and wasn't going to roll around in the dirt to check it!) The pit is in the back yard and I'd need to tow the car half way around the block to get it there, it was easier to get the local servo to do it, towing distance, much the same!

I managed to free up the whipper snipper motor, but am still not quite cautiously optimistic, It cranks fine, but, so far, hasn't fired. I suspect that piston is too far gone and bottom end compression may be shot too. Neither is particularly conducive to allowing a 2 stroke to run at all!


scholar - 26-11-2008 at 04:56

Because of the problems in keeping a fuel engine in working order, I have become quite fond of electric tools and long extension cords. ;)