Karl`s PC Help Forums

Zonealarm Problem
Mick Johnson - 10-7-2008 at 10:07

Last two days I'm having trouble connecting to the internet.

If I disable ZA it's fine so there's something wrong somewhere.

I've uninstalled it and reinstalled it but it's the same.

In 'network connections' it says 'acquiring network address' but will not connect.

After reinstalling I don't think it asked me all the usual questions about what is trying to connect to the internet when first opening Firefox etc.

I'm using a router, and that, and the cables are working ok.


SRD - 10-7-2008 at 10:19

Have a look at This Thread


Mick Johnson - 10-7-2008 at 10:25

Cheer's Simon, it does work on 'med' but it was always on 'high' before.


SRD - 10-7-2008 at 10:37

You'll need the 'patch' then.


Mick Johnson - 10-7-2008 at 11:00

Quote:
Originally posted by SRD
You'll need the 'patch' then.


Well, I downloaded it last night but looking today it's a different version even thogh it says 8-7-08

Anyway I'm going to install it now.


Mick Johnson - 10-7-2008 at 11:09

Works as normal now....on 'high'

Thank's........


Daz - 10-7-2008 at 23:46

My phone hasn't stopped since "Patch Tuesday"... Thanks M$...! :(


finchart - 10-2-2009 at 12:32

This is probably unrelated but i tried to update zone alarm firewall to version 8 on my vista lappy and it did something to my verification, i got a message saying i had not passed the verification and had so-many days to do so or my OS would stop working.
i uninstalled and installed comodo and all is fine again????????


Daz - 11-2-2009 at 00:16

Quote:
Originally posted by finchart
This is probably unrelated but i tried to update zone alarm firewall to version 8 on my vista lappy and it did something to my verification, i got a message saying i had not passed the verification and had so-many days to do so or my OS would stop working.
i uninstalled and installed comodo and all is fine again????????


Seen that before, on mine it sorted itself out again the next day...