Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Username   Need to register?
Password:   Forgot password?
Subject: (optional)
Icon: [*]
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicised text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert E-mail Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text Insert List
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
:) :( :D ;)
:cool: :o shocked_yellow :P
confused2 smokin: waveysmiley waggyfinger
brshteeth nananana lips_sealed kewl_glasses
Show All Smilies

Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive email on reply?
The file size of the attachment must be under 200K.
Do not preview if you have attached an image.
Attachment:
    

Topic Review
abbs2002

[*] posted on 5-8-2008 at 01:08
Thanks for all your help and advice guys, everything is back to normal again thanks to you....waveysmiley
Pancake

[*] posted on 4-8-2008 at 22:47
As suggested,uninstall MyWebSearch and remove the virus scanner as you only need the one.Everything else is fine.

To remove Mcafee...

http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=107083&lc=1033
abbs2002

[*] posted on 4-8-2008 at 22:46
I know it is a bad idea having 2 anti-virus running but I have tried to uninstall McAfee and I couldn't get rid of it, I will use that shredder programme to get rid.
Katzy

[*] posted on 4-8-2008 at 22:09
For one thing, having two antivirus programs installed is not a good idea, coz they'll interfere with each-other and confuse things.

Also, you have m3srchmn.exe (Part of MyWebSearch) running, which is a known nasty.

http://www.greatis.com/appdata/d/m/m3srchmn.exe.htm
abbs2002

[*] posted on 4-8-2008 at 21:52
I have replaced my old anti-virus with McAfee the one that came with the Broadband and a week later I noticed my PC is not functioning as normal so I run McAfee which did not come up with anything but the PC was still playing up until I re-install my old anti-virus AVG and scan my PC I was surprised to see warning all over the place, it found 3 viruses “Trojan horse” and 84 spyware, I have managed to clean all the spyware but not all the Trojan Horses, now my PC will not allow me to get into Help & Support so I can not restore the system to a previous date and I can not receive any update either, now even the 3 programs to clean up (CWShredder, Spybot, Lavasoft) can not get any update coz they can not connet to server.
LSemmens

[*] posted on 4-8-2008 at 14:31
Hi abbs, welcome back! I moved your post to the Virus help forum, as it's more likely to get the appropriate consideration here.

Have a read here:
http://www.karlsforums.com/forums/viewthread.php?tid=34905
and here:
http://www.karlsforums.com/forums/viewthread.php?tid=12362
These will both go a long way toward resolving your problems. Pancake is our resident expert and will guide you through the rest.
abbs2002

[*] posted on 4-8-2008 at 13:51
Hi

I’ve recently change my internet provider and with the package I got free McAfee anti-virus, I was running AVG before but since the licence ended I though it was a good idea to use the free anti-virus that came with the Broadband; 3 weeks later I noticed my PC became slow so I run McAfee to scan the PC which did not come up with anything but the PC keeps acting funny so I tried to uninstall McAfee and re-install it but that would not work then I decided to install a trial version of AVG 8 and run it and when I did I was surprised to find 3 Trojan horse and 184 spyware that could not be detected by McAfee, ever since then I couldn’t get any update for my pc and I couldn’t get into Help & support to restore my PC.

Any ideas guys would be helpful.shocked_yellow