Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Username   Need to register?
Password:   Forgot password?
Subject: (optional)
Icon: [*]
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicised text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert E-mail Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text Insert List
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
:) :( :D ;)
:cool: :o shocked_yellow :P
confused2 smokin: waveysmiley waggyfinger
brshteeth nananana lips_sealed kewl_glasses
Show All Smilies

Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive email on reply?
The file size of the attachment must be under 200K.
Do not preview if you have attached an image.
Attachment:
    

Topic Review
Daz

[*] posted on 11-2-2009 at 00:16
Quote:
Originally posted by finchart
This is probably unrelated but i tried to update zone alarm firewall to version 8 on my vista lappy and it did something to my verification, i got a message saying i had not passed the verification and had so-many days to do so or my OS would stop working.
i uninstalled and installed comodo and all is fine again????????


Seen that before, on mine it sorted itself out again the next day...
finchart

[*] posted on 10-2-2009 at 12:32
This is probably unrelated but i tried to update zone alarm firewall to version 8 on my vista lappy and it did something to my verification, i got a message saying i had not passed the verification and had so-many days to do so or my OS would stop working.
i uninstalled and installed comodo and all is fine again????????
Daz

[*] posted on 10-7-2008 at 23:46
My phone hasn't stopped since "Patch Tuesday"... Thanks M$...! :(
Mick Johnson

[*] posted on 10-7-2008 at 11:09
Works as normal now....on 'high'

Thank's........
Mick Johnson

[*] posted on 10-7-2008 at 11:00
Quote:
Originally posted by SRD
You'll need the 'patch' then.


Well, I downloaded it last night but looking today it's a different version even thogh it says 8-7-08

Anyway I'm going to install it now.
SRD

[*] posted on 10-7-2008 at 10:37
You'll need the 'patch' then.
Mick Johnson

[*] posted on 10-7-2008 at 10:25
Cheer's Simon, it does work on 'med' but it was always on 'high' before.
SRD

[*] posted on 10-7-2008 at 10:19
Have a look at This Thread
Mick Johnson

[*] posted on 10-7-2008 at 10:07
Last two days I'm having trouble connecting to the internet.

If I disable ZA it's fine so there's something wrong somewhere.

I've uninstalled it and reinstalled it but it's the same.

In 'network connections' it says 'acquiring network address' but will not connect.

After reinstalling I don't think it asked me all the usual questions about what is trying to connect to the internet when first opening Firefox etc.

I'm using a router, and that, and the cables are working ok.