Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Username   Need to register?
Password:   Forgot password?
Subject: (optional)
Icon: [*]
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicised text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert E-mail Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text Insert List
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
:) :( :D ;)
:cool: :o shocked_yellow :P
confused2 smokin: waveysmiley waggyfinger
brshteeth nananana lips_sealed kewl_glasses
Show All Smilies

Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive email on reply?
The file size of the attachment must be under 200K.
Do not preview if you have attached an image.
Attachment:
    

Topic Review
scholar

[*] posted on 28-1-2009 at 16:29
It is so good to see you, Erratic Toad. doffs_cap I remember when you used to help me quite a bit.:D
ErraticToad

[*] posted on 28-1-2009 at 15:33
It is most certainly possible to do this and as you say, it sounds like Outlook has been mussed up.

Delete both accounts and start again.
LSemmens

[*] posted on 1-7-2008 at 13:07
I think the issue may be similar to one I had with hotmail in outlook. For some reason it tried to log on to one address without first logging out of the first and I'd then get nothing from either. I abandoned one addy some years back, so cannot say if that is still an issue.
Dreamweaver

[*] posted on 1-7-2008 at 11:56
I set up my sister's sky.com e-mail to run through her outlook 6 about six months ago. She decided she wanted another sky.com addy so I created it for her.

I set it up to run through outlook and that's where it went horribly wrong lol.
My problem now is I can't seem to get either to work properly in outlook.
I have followed all the suggestions in FAQ from Sky to no avail, maybe I am missing something.

Can I just delete both from outlook and re configure them?