Karl`s PC Help Forums Last active: Never
Not logged in [Login ]
Go To Bottom

In memory of Karl Davis, founder of this board, who made his final journey 12th June 2007

Post Reply
Who Can Post? All users can post new topics and all users can reply.
Username   Need to register?
Password:   Forgot password?
Subject: (optional)
Icon: [*]
Formatting Mode:
Normal
Advanced
Help

Insert Bold text Insert Italicised text Insert Underlined text Insert Centered text Insert a Hyperlink Insert E-mail Hyperlink Insert an Image Insert Code Formatted text Insert Quoted text Insert List
Message:
HTML is Off
Smilies are On
BB Code is On
[img] Code is On
:) :( :D ;)
:cool: :o shocked_yellow :P
confused2 smokin: waveysmiley waggyfinger
brshteeth nananana lips_sealed kewl_glasses
Show All Smilies

Disable Smilies?
Use signature?
Turn BBCode off?
Receive email on reply?
The file size of the attachment must be under 200K.
Do not preview if you have attached an image.
Attachment:
    

Topic Review
LSemmens

[*] posted on 7-2-2008 at 12:40
Welcome disturbed, Have you followed the steps outlined in this thread where possible? What results did you achieve from each step? Did you try the TSetup prog?
Daz

[*] posted on 7-2-2008 at 11:45
Quote:
Originally posted by disturbed_____
im also having the same problem with my toshiba sattelite pro 420 cdt anyone every figured this out ?


We need more inormation D...

What have you done so far, and what are you trying achieve...?

What version of Windows?

Any other specific info you think might help...
disturbed_____

[*] posted on 7-2-2008 at 03:32
im also having the same problem with my toshiba sattelite pro 420 cdt anyone every figured this out ?